fbpx

Welkom!

Hi, ik ben Kelly Bodenstaff en welkom bij Musthaves by Kell! De plek voor alle musthaves voor jouw kleintje zoals wagenspanners, armbandjes, speenkoorden en BIBS-speentjes.

Ik werkte negen jaar lang als kraamverzorgende in Amsterdam. Zodoende kwam ik bij veel gezinnen thuis en ik merkte dat er een behoefte was aan stijlvolle musthaves voor kleine kinderen. Daarnaast had ik altijd al de behoefte om iets voor mijzelf te gaan doen. Zodoende begon ik in de zomer van 2018 tijdens mijn zwangerschapsverlof met het maken van speenkoorden voor mijn eigen kinderen en besloot het ook te gaan verkopen aan anderen. En voilla, Musthaves By Kell was geboren!

Al snel groeide wij zo hard dat ik begin oktober 2019 ben gestopt met mijn baan als kraamverzorgende. Ik werk nu volledig voor de webshop samen met mijn man Robin. Wij zijn altijd opzoek naar de allerleukste musthaves voor de allerkleinste. Tachtig procent van onze producten worden handgemaakt en daarbij staat veiligheid altijd voorop. Neem gezellig een kijkje en bij vragen mogen jullie altijd een mailtje sturen. Bij handgemaakte producten is er de mogelijkheid om te customizen, ideeën hiervoor zijn altijd welkom!

Heel veel shopplezier.

Liefs Kelly

Winkelwagen