fbpx
Speenkoorden, dit is speenkoord Sem. Mijn meest verkochte speenkoord

Speenkoord kopen voor jouw baby? Top 18 speenkoorden met de beste kleurcombinaties

Welkom bij Musthaves By Kell, dé plek voor stijlvolle musthaves voor jouw kleintje. Onze collectie omvat onder andere wagenspanners, armbandjes, speenkoorden en BIBS-speentjes. Als voormalig kraamverzorgende begrijp ik de behoefte aan kwalitatieve en trendy musthaves voor de allerkleinsten. In de zomer van 2018, tijdens mijn zwangerschapsverlof, begon ik met het maken van speenkoorden voor mijn eigen kinderen. Wat begon als een persoonlijk project, groeide al snel uit tot Musthaves By Kell, waarbij de beste producten voor jouw kleintje altijd voorop staan. In de loop van de jaren heb ik al duizenden speenkoorden gemaakt, dit zijn de 18 speenkoorden die het meest worden gewaardeerd.

Over Musthaves By Kell

  • Wie zijn wij? Hi, ik ben Kelly Bodenstaff, de eigenaar van Musthaves By Kell. Samen met mijn man Robin run ik deze webshop, waar we met passie de allerleukste musthaves voor de allerkleinsten aanbieden.
  • Onze Missie Bij Musthaves By Kell vind je 80% handgemaakte producten, met veiligheid als topprioriteit. Neem gerust een kijkje in onze webshop en stuur ons een mailtje bij vragen. Customizen is mogelijk bij handgemaakte producten; we verwelkomen graag nieuwe ideeën!
  • Waardering van Klanten Trots kunnen we melden dat we een uitstekende beoordeling hebben van 4,6 sterren op Trustpilot, gebaseerd op 169 reviews.

Waarom Een Speenkoord?

Een speenkoord met naam (of zonder naam) is een onmisbare musthave op het baby-uitzetlijstje. Ideaal voor onderweg en een leuk cadeau. Onze speenkoorden, conform de Nen-norm 12586, zijn niet alleen stijlvol maar ook veilig.

  • Veiligheid voorop Onze speenkoorden (zonder clip) zijn maximaal 22 cm lang, in lijn met de veiligheidsnormen. Bij lange namen passen we de lengte aan zonder concessies te doen aan kwaliteit.
  • Materialen We gebruiken onbehandeld beukenhout voor de houten kralen en ringen. De siliconen kralen zijn 100% food grade, vrij van BPA, PVC, lood en weekmakers. Onze clips zijn gekeurd en voorzien van ons logo.
  • Letterkralen Kies uit vier soorten letterkralen: houten kralen met zwarte letters (11 mm), witte kralen met zwarte letters (10 mm), zwarte kralen met witte letters (10 mm), en witte kralen met gouden letters.

Top 18 mooiste Speenkoorden

Ontdek onze best beoordeelde speenkoorden met naam. De prijzen variëren tussen €11.95 en €15.95, afhankelijk van de keuze voor custom tekst.

Bij Musthaves By Kell streven we naar tevreden klanten. Profiteer van gratis bezorging bij bestellingen boven de €70. Heb je speciale wensen of spoed? Mail ons gerust. Een persoonlijk cadeautje? Laat het ons weten, we schrijven je boodschap graag op een kaartje. Bedankt voor het bezoeken van Musthaves By Kell – de plek waar stijl en veiligheid samenkomen voor jouw kleintje! Bekijk hier al mijn speenkoorden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen